Louie Lopez Volcom part

2012.10.23. 10:15

Louie Lopez karrierjét annak ellenére, hogy eddig viszonylag rövid, régóta követem. Mindig is egy picit úgy tekintettem rá, mint egy kis David Gonzalezre. :) Még ha van is némi hasonlóság, azért most már látszik, hogy egy picit másképp deszkázik Louie. 

Az utóbbi időben a Flip deszkásai nagyon sok videórésszel jöttek ki. David Gonzalez, Oscar Meza, Tom Penny és most Louie Lopez. David Gonzalez elképesztő Posessed To Skate videója után nekem Louie-é tetszik a legjobban. Egyszerre megvan a stílus is, a gyorsaság, a technika és a magabiztosság. Még mindig egy picit alacsony egy-két flip, de ezt a termetére róhatjuk fel és minden fiatalabb gördeszkásnál teljesen természetes jelenség. Nagyon kiforrott, tapasztalt és technikás deszkás már most is, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz mondjuk 3 év múlva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://stil.blog.hu/api/trackback/id/tr974863947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása