Paul Rodriguez - Life Part 1

2012.10.23. 15:32

A Berrics igazi sikere abban rejlik, hogy közelhozta a nézőkhöz a profi gördeszkások gördeszkás életét. Ez egy teljes újítás volt, hiszen nem csak magukat a deszkás videókat láthattuk, hanem azt, ahogy kommunikálnak, interaktálnak egymással, és egy kicsit kiderülhetett számunkra, hogy milyen emberek, és hogy pontosan ugyanolyan emberek, mint mi. Mint bárki. 

A mai videó a Berricsen a "Life" címet viseli, és abban mutat túl az eddigieken, hogy Paul Rodriguez életét úgy mutatja be, hogy szó sincs a gördeszkázásról, és teszi ezt úgy, hogy lebilincselően érdekes, és őszinte legyen, amellett, hogy Paul Rodriguez se nem a kedvenc deszkásom, se nem különösebben érdekel a magánélete.

A Berrics mindig is erős volt a hatásosságban, néha már-már a hatásvadászatban. Sok mellényúlása volt Berrának, amelyek arra mutattak rá, hogy szeret nagyon a dolgok mögé nézni, de néha melléfog, és olyan tartalmakat prezentál úgy, mintha valami nagyon durva dolog lenne, pedig igazából nem mutatnak túl önmagukon. Szóval a szívszorító teaser videó után úgy gondoltam, hogy ez se lesz több hatásvadászatnál, és burkolt reklámnál. De valahogy ahogy találkozik a tágabb családjával és a nagymamájával Paul, az egyszerűen annyira emberi, és őszinte, amit még a kamerák jelenléte se tud kizökkenteni. Pure real shit. Élet. Nem gördeszkázás, nem gördeszkás élet, hanem maga az élet. És ilyet, ilyen erőteljesen még nem mutattak be a gördeszkázáson belül, úgy, hogy ne legyen erőltetett, hatásvadász, és sok. Ez pont elég, kíváncsi vagyok a következő részre!

A bejegyzés trackback címe:

https://stil.blog.hu/api/trackback/id/tr884864584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása